Spännande helg framför mig!

Hej! 

Efter några inlägg med kläder tänkte jag uppdatera lite om hur det går med konståkningen. 

Denna säsongen har jag gått ner lite i träning, dels pågrund av träningstiderna men även på grund av skolan. Förra säsongen var jag på isen 5 dagar i veckan och det var ofta ganska stressigt att hinna dit från skolan.

Denna säsongen tränar jag 3 dagar i veckan men har nu under en period endast tränat en dag i veckan då träningstiderna krockar med mina arbetstider på praktikplatsen jag är på just nu. Det känns inte alls så konstigt och tomt som jag skulle kunna föreställa mig. 

Nytt för denna säsongen är även mitt program, eftersom jag har haft mitt förra program i två år ( helt sjukt vad tiden går fort). Denna gången är det inte en egen låt utan Aviciis hearts upon my sleeve. Fastnade för denna låten när den släpptes för över ett år sen och har sedan dess tänkt att den vill jag ha som program låt. 

Klänningen har ni ju sett förut och jag måste säga att jag är riktigt nöjd över den.

Imorgon är det dags för säsongens första tävling och detta i en för mig ny ishall samt med nytt program och klänning. Ska bli riktigt kul!

Bild från uppvisningen för några veckor sen.

/L.K

Förälskad i modellen och tyget

Direkt när jag såg detta tyget visste jag exakt vad jag skulle sy. 

Köpte för några år sen en starkt turkos klänning som är så sliten att jag inte vet hur många hål som jag har lagat på den. 

Det tyget har precis som det här lite liv i sig  vilket jag gillar.

Klänningen är sydd i ett stycke (inga isydda ärmer) vilket gjorde att den gick rätt snabbt att sy.

Bilder kommer här:
Närbild på tyget:
/L.K


Nu ska det bli fart på bloggen igen!

Hej på er! 
Jag har inte haft brist på kreativitet sedan sist snarare tvärtom. I somras och nu i höst har det blivit ca 10 klädesplagg. Det som gjort att jag inte lagt upp något beror på att jag brukar blogga från telefonen, och den var på lagning i somras. 

Jag fotar alltid allt jag har skapat och gjorde även det på min lånetelefon.  Det jobbiga var bara att få över dem tillbaka när telefonen var lagad. 

Anledningen till att jag kunde sy så mycket i somras var att jag inte jobbade så många veckor som sommaren innan.

Min tanke är nu att försöka lägga upp några inlägg i veckan men först en bild på min hjälpreda. 
/L.KRSS 2.0