Tiden rusar i alla fall just nu!

Hej på er:)
Sen sist har jag "slutat" skolan (har praktik nästan fram till studenten).

Praktiken håller på i 9 veckor och det är mkt jobbigare än skolan kan jag lova! Förut hade vi sovmorgon inprincip varje dag och max tre lektioner om dagen. Nu jobbar man från 8-4 varje dag och när man kommer hem är man som en urvriden disktrasa, gissa om jag räknar ner dagarna?!

Har bara haft praktik i en vecka nu eftersom det blev påsklov :D tror aldrig att jag uppskattat ett lov så mycket förut!!! Lite sorgligt att det är sista "långa" lovet någonsin?!

De 10 dagarna av frihet som påsklovet innebär för mig har spenderats på följande sätt:
* tävlade förra lördagen
* vart sjuk :'(
* vart med katten hos veterinären
* vart på en marknad :D
* klippt mig :)
* tränat ;)
* vart hos mormor
* firat påsk :)
* vart och shopat (ny vårjacka, hörlurar, smyckesdelar, tyg, tröja m.m)
* och förhoppningsvis ska jag och mamma sätta oss och sy lite nu ;)

Vi hörs!
/L.K


Lugn och ledig måndag!

Halloj!
 
Det var ett tag sen, jag vet!
 
Förra veckan var både himmel och helvete på samma gång. Allt skulle ske då, men så länge man klarar av allt är jag skit nöjd! :)
 
Det var både praktiskt och teoretiskt fackprov i skolan, vet inte hur det har gått än men det känndes okej! :)
 
Förutom mycket i skolan har det även hänt en massa annat kul också, isshow t.ex. men även att min balklänning kom :D:D:D. Bild på balklänning får ni se först efter studenten ;)
 
Isshowen var som vanligt det roligaste som händer under konståkningssäsongen :D. I ena nummret hade vi tävlingsdräkter, sen elviskläder och sist 80-tals kläder. 
 
Idag och imorgon är det studiedagar=ledigt från skolan!!! :D Idag har jag inprincip inte gjort något mer än vart och besiktigat vår ena bil, den blev godkänd men pappa ska reparera lite rost och byta bränslefilter.
 
Alldeles strax ska jag dra iväg och träna, ska bli riktigt skoj, har vart i ishallen varje dag sen i torsdags så det kommer nog kännas kostigt att man inte ska dit imorgon...
 
Imorgon blir det shoping istället, vi har inte bestämt helt vart vi ska men det kan nog bli Borås.
 
Ha de gött i vårsolen nu!!!
/ L.K

RSS 2.0