Ny video!

Hej, 

Nu är det dags att klicka sig in på youtube. Det är inspelning av tävlingen som jag skrev om i förra inlägget, som nu finns på youtube. Hoppas ni gillar't isåfall kom ihåg att prenumerera!

Här kommer länken:
http://youtu.be/bUumI1_wHOU
/LK

Intensiv men fantastisk vecka

Hej,

Föregående vecka var intensiv men väldigt rolig. 

Har praktik för tillfället så jag jobbar heltid. Utöver detta händer det extra mycket kring konståkningen. Då det är högsäsong för alla tävlingar samt att det  är mindre än en månad kvar till vår årliga isshow. 

Kort sagt många roliga saker som sker just nu. Roligaste händelsen denna veckan och kanske till och med roligaste på flera år var tävlingen  i helgen. 

Redan när jag såg deltagarförteckningen såg jag framemot denna tävlingen. Vi var nämligen tre åkare anmälda i klassen senior c, vilket är extremt ovanligt/ aldrig har hänt mig. 

Träningen innan tävlingen lade min tränare in fler/svårare hoppkombinationer och jag har aldrig åkt mitt program så bra på träning som då. På lördagen den 21 februari var det tävlingsdags och jag var riktigt nervös. 

Lugnare blev jag av att prata med mina två andra jätte trevliga medtävlare, som alla bar på samma glädje att äntligen få tävla mot någon. 

Mitt åk var felfritt bortsett från några slarviga landningar. Efter några timmars väntan var det dags för prisutdelning och 1:a platsen blev min! Något som jag drömt och hoppats på men inte vågat tro på.

Detta är en av de bästa dagarna jag upplevt och som jag kommer minnas för evigt!
/LK


Kvällspyssel!

Hej! 

Har roat mig med att klä om en papplåda ikväll. Med lite dekortejp blev det pricken över i:et. Såhär blev det:
/LK

Den som väntar på något gott...

Hej nu så är mitt projekt som jag grejat med i några veckor klart!
 
Det jag sytt är en kavaj liknande plagg i grått sweatshirttyg. plagget har fickor med dragkedjor och en dragkedja mitt fram. Därav instruktionsvideon på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=GqAuZ0Pl1vo
Det är även en massa andra detaljer till exempel alla veck....
 
Till denna kavaj sydde jag tidigare en svart klänning/tunika som går att justera längden på, riktigt smart om du frågar mig. Tyget jag använde här var ett svart tyg i viskos, vilket ger väldigt fint fall.
 
Fler bilder kommer här:
med nedvikta kavajslag
eller utan
här syns även fickan i sidsömmen
/LK
 

Hur du gör ett tenntrådsarmband

Hej nu kommer ännu en länk till en instruktionsvideo, denna gången handlar det om ett armband.
 
Den som någon gång har besökt en hantverksmässa har sett att det oftast säljs tenntrådsarmband. Jag tycker att dessa armband är så fina och har flera gånger funderat på och köpa ett, men min storlek (15 cm) har inte funnits.
För någon vecka sen fick jag tag på tenntråd i en reakorg i en av de hobbybutiker jag brukar handla i. Pärlemorknappen fick jag tag på i syaffären där jag bor. Läderbiten hade jag sedan tidigare.
 
Det var inte alls svårt och göra och tilläggas bör att detta är första gången jag gör ett sådant här armband.
Länken kommer här: http://www.youtube.com/watch?v=WsmwI0ECIDA
/LK
 
 

RSS 2.0