Tisdag!

Hej :)

Gårdagen var perfekt på alla sätt. Fint väder, kort dag, åkte bil, rolig träning, nyslipade skridskor och de var första dagen som de var ljust när jag åkte hem och de mörknade ca 15/20 min efter att jag kommit hem :D

Denna dagen har också varit bra förutom att jag var väääääldigt trött imorses... Jag har även ringt och anmält mig till en hantverksmässa i september i år. De ska ha en modevisning av kläder som folk har sytt/stickat/virkat så de ska bli skoj, ska ha med mina smycken :)

Juuuste igår hade jag världens tur vad det gäller shopping :) hittade en jätte fin skjorta på rea, hade kostat 400kr och jag betala 100kr :D jag fick även tag på rätt coola benvärmare som vi ska ha i ett nummer i isshowen om typ en vecka!!!

Nu blir det att fortsätta röja i köket innan jag har utvecklingssamtal och jag får åka hem :D

Bild på fynden kmr här
/L.K


Hej :)

Nu kommer ett inlägg igen, efter några dagar...
 
Har inte jätte mycket att skriva förutom att det är konståkning ikv vilket jag ser framemot. 
 
Så istället för text blir det lite bilder som jag tagit med mobilen under januari och feberuari.
 
/L.K
 
 
 

Alla hjärtansdag <3

Hej på er!
Idag är det ju som rubriken säger: alla hjärtansdag <3

Min mamma fick därför blommor, godishjärtan och ett kort :)

Jag har tänkt (får se hur det går) att göra en hallonmoussetårta senare.

Igår provlagade jag lite inför fackprovet vi ska ha i skolan om några veckor :)

Annars har jag fokus på att inte göra så mycket, det är ju det sista lovet vi har innan praktiken om man bortser från 2 studiedagar :)

Just nu sitter jag och myser i soffan, men snart blir det väll att klä sig och börja göra någon nytta!

Igår blev det inget inlägg och de berodde på att vi inte hade något internet. De va jag själv som orsakade det hela. Dagen innan fixade jag iordning sladdhärvan vi hade på golvet och då var jag tvungen att dra ur sladdarna i strömuttaget. Igår fixade det sig som tur var :)

Ha de gött!
/L.K


Hej igen!

Då var det sportlov! Eftersom jag fortfarande är sjuk har jag varken tränat igår eller idag :( istället har jag försökt roa mig med annat.
 
Igår var jag rätt rastlös och fick typ inte gjort så mycket, de enda jag kan säga att jag gjorde var att rensa datorn på grejer jag inte behövde och la iordning dokument i mappar och sånt :)
 
Idag har jag vart och handlat mat 2 gånger (missade några grejer första vändan) :P 
Jag gjorde egen müsli och nu håller jag på med en sockerkaka :D
 
Ikväll ska jag kolla på Ullareds serien på kanal 5, tycker de är riktigt kul faktiskt!
 
Imorgon är det ju fettisdagen och det är tradition med semlor. Jag är egentligen inte så förtjust i semlor och som nöt/mandel allergiker har jag alltid ätit semlor med vaniljkräm i och allt blir bara sött, klippigt och mastigt, men förra året kom jag på något bättre, ta drottningsylt istället mycket godare och man slipper vispa vaniljkräm ;).
 
Nu får jag ta och avsluta detta inlägg för snart ringer sockerkakan, hejdå!
 
/ L.K

När saker inte blir som man tänkt :'(

Skrev här senast i torsdags morse. Då längtade jag till träningen och va allmänt positiv. Det blev ingen träning :( för tåget va inställt och jag fick ta en buss istället vilket betydde att jag hade huvudvärk, var slö och mådde halv illa när jag kom hem samt att jag typ kom hem samma tid som jag behövde ta bilen till träningen för att hinna i tid så jag åkte inte och träna :(

Igår (fredag) vaknade jag med huvudvärk, täppt i näsan och hade lite ont i halsen, jag hade blivit förkyld! Fast man kan ändå säga att jag haft tur, har inte vart förkyld sen skolan börja i höstas!!!:)

Trots detta bestämde jag mig för att åka till skolan, var ju trots allt bara en lektion ;) det var ju även test i ishallen igår och de ville jag ju inte missa!!! Va först på Apoteket och köpte halstabletter och alvedon. Så eftermiddagen spenderades på en grön plast stol alternativt på bänken i omklädningsrummet med en lila apotekspåse i ena handen och en grön filt i andra handen ;)

Totalt 5 pers från min grupp testade, 2 klarade basic och 1 klarade fri och de andra 2 klarde det inte. Inte för att va sån men resultatet förvånade inte mig så mycket!

Kul är i alla fall att min kompis som klarade fri nu får börja tävla och förhoppningsvis är vi båda junior c hela nästa säsong :D men de beror på hur regelsystemet ser ut, jag fyller ju 19 år i juni och det går någon gräns vid 1 juli tror jag! Från 19 år är man senior och min kompis är junior c och tänk om jag får vara de nästa säsong också, då kommer jag ha någon att tävla emot :D och en kompis som åker på samma tävlingar som jag :D kanske för tidigt att ta ut glädjen i förskott men tänk om?!:D

Nu ska jag käka frukost, vi hörs!
/L.K


Hoppas de funkar nu!

Gick inte att ladda upp via appen :@

Torsdag idag, nog bästa dagen i veckan trots att det inte är så roliga lektioner ;)
Åker bil då, konståkning och snart helg!

Idag åker jag tåg för att sen komma hem igen och ta bilen xD

Ser fram emot träningen ikväll, många i min grupp ska testa imorgon så kanske är det sista dagen som bara jag är tävlingsåkare i min grupp. 3 personer ska testa 1 test och 2 ska testa båda :)
Lycka till alla! Jag kommer och kollar ;)

Kanske snacka lite väder också? (Lite som utfyllnad iaf) har snöat mer i natt så de blev kängor idag också... Så länge det inte kommer mer snö är det inget problem att ta sig fram med bilen, men de va ändå lite drivor påväg till tåget.

Juste kan ju berätta att jag satt och kolla på gamla isshowsfilmer igåe och kan bara konstatera att alla utvecklats skit mycket! Man ser verkligen hur lite man kunde då... Årets isshow är ja hur ska man uttrycka de?! Kaos, otajmat, rörigt och vi har inte ens börjat med nästa nummer än :/ aja de återstår att se hur det blir!

Ha de gött!
/L.K

Onsdag!

God morgon :) sitter på tåget nu och är påväg till skolan. Har barteknik, håltimma och religion idag.

Igår var det kök hela dagen, jag var mest i disken men fick även rycka in där det behövdes :) tycker det är rätt kul men man är rätt trött när man kommer hem...

På onsdagar är det ju Sveriges mästerkock på tv men ikväll är det sport istället :@!!!! så de blir att kolla på nått annat ;)

Det har kommit snö igår/i natt och visst är det vackert men jag vill kunna ställa in mina kängor i garderoben, nåja det blir väll vår i år också :)

Nu är jag typ halvvägs till skolan, ska nog ta och avsluta detta inlägg nu så att jag hinner med något mer innan jag är framme!

Ha det gött!
/L.K


Hej igen!

Sitter på tåget nu, börjar kl.8 idag och slutar runt 15:30/16 :) enda långa dagen i skolan och enda dagen jag inte har sovmorgon. Fast idag känns det inte så jobbigt, det är min meny idag och det är alltid lika kul att se rätterna i verkligheten!:)

Ikväll blir det att kolla på bygglov :) saknar Mia lite men hon som är nu är också bra.

Ska bli kul att läsa tidningen imorgon för då är fotot från de som tävlat i helgen med:) vi blev fotade igår innan träningen så alla hade sina fina dräkter :) börjar få abstinens av att sy nu, har inte sytt något sen jullovet och det är ju ett tag sen ;)

Nästa vecka är det sportlov för oss :) ska försöka jobba undan med lite skolgrejer då men även kanske göra några smycken och såklart åka mycket skridskor :D

Nu är vi snart framme så jag ska sluta skriva! Vi hörs ;)
/L.K


Tävling!

Hej på er! 
 
Idag har jag vart och tävlat i Tibro :) Min andra tävling, första tävlingen var på hemmaplan ;)
 
De gick mkt bättre än sist och jag kände mig mycket säkrare :D
 
Mamma lyckades filma mitt program så klicka på länken nedan och njut! ;)
 
http://www.youtube.com/watch?v=cuVq5_SeIMQ&feature=youtu.be
 
/ L.K
Bild från idag också :D

RSS 2.0