Nya produkter och marknadsföring!

Hallå!
Nu har det lugnat ner sig lite!
 
Har vart mycket i skolan de senaste veckorna men nu är den kursen avslutad och vi har börjat med något mycket roligare, marknadsföring (typ det jag håller på med nu).
 
Trots stressen i skolan har jag hunnit med att träna ( tävlingssäsongen är i full gång nu så då är det extra viktigt att träna), men framförallt har jag sytt en mössa och dekorerat 2 mössor samt kommit två nya cupecakeidéer, samt just nu håller jag på och syr en tröja och börjat sticka igen. Dennna gången en halsduk till min mamma.
 
Dags för bilder?! Javisst!
 
Mössan jag sydde:
Den är sydd i fodrad lycra (thermo lycra), vilket innebär att den är väldigt varm och vattenavstötande. Det är samma material som i mina konståkningsleggins, perfekt att ta vara på en restbit.
En svart mössa utan någonting på är rätt tråkigt så vad passar då bättre än ett moln och en regndroppe. Satt och exprimentera med dessa små "kristaller" i olika format och tillslut kom min mamma med denna idé.
 
Mammas mössa:
Det var denna mössa jag hade som mönster, som "tack" sydde jag på ett hjärta!
 
Cupecakes:
Det är nämligen såhär att jag har uppvisning på söndag och då ska respektive åkares förälder ska sälja fika. Visst kan man sälja halvtråkiga torra kanelbullar, men även baka egna (förhoppningsvis) jätte goda cupecakes.
Sen är det ju hur kul som helst att exprimentera med olika recept. Det resultera i två recept:
 
Pepparkaks cupecakes med philadephiaost:
 
 
 
"Rocky road" cupecakes:
Rocky road är ju egentligen med jornötter, som jag inte tål så därför använde jag en slags snacks som är salta majssnacks med chokladöverdrag.
Botten är kladdkakesmet och frostingen består av marabouphiladelpia. Dekorationen är klassiskt, minimarshmallows och i detta fallet majssnacksen.
 
Det var allt för idag, återkommer när tröjan och halsduken är klar ;)
/ L.K
 
 
 

Sytt ny topp :)

Hej på er igen! 

Var ett tag sen nu!

Mässan gick bra, var inte jätte mycket folk men heller inte jätte lite. Fick sålt en del men långt ifrån allt! 

Kul och ha testat på iaf :)

Måndagen efter började jag sy på nr ny tröja/topp. 

Har alltid tyckt att de tröjorna med en volang mitt på midjan som är moderna nu är fula. När sen min kompis tvingade på mig en sådan tröja ändrade jag inställning helt. Jag började då skissa på en liknande modell fast med min finess/stil.

Sydde på och på måndag eftermiddag var allt utom själva volangen fastsydd. Det var just volangen som skulle komma att bli problemet.

Den blev "för rak" och jag såg dubbelt så tjock ut :/.

Ett tag funderade jag på att slänga't i papperskorgen och glömma att jag ens sytt nått sånt. Där kom min mamma in i bilden (vad skulle jag göra utan henne) och målade om mönstret så att kjolen/vorlangen blev mer "klockad".

Eftersom det gick åt lite tid att fundera på hur vi skulle lösa kjolen/vorlangen så åkte jag först på fredagen och köpte tyg (det räckte inte). På kvällen sydde jag med hjälp av mamma ihop en ny kjol och satte fast den och med tanke på allt jobb är jag faktiskt rätt nöjd :)

Bilder? Kommer här :) 
/L.K

RSS 2.0