Dagens smycke!

Det här armbandet jag har tänkt visa er nu är faktiskt ganska nytt, men jag har inte hunnit lägga upp ngn bild förän nu :)

Jag satt och gjorde detta armband samtidigt som jag satt och såg på Eurovision när Sverige vann så man kan kalla detta armband för historiskt.

Hur som helst! Det är gjort av svart vaxad lintråd, 7 guldiga döskallar och lite superlim :) det är gjort i en teknik som kallas makramé och ja de va ganska enkelt att göra förutom att pärlornas hål var lite för små så jag fick göra dem större innan de gick att trä på. Aja här kommer 2 bilder


Kommentarer
Postat av: theea Ottosson :)

jätte fint ! :) hur gjorde du det ?

2012-06-20 @ 23:34:58
URL: http://theeaottosson.blogg.se/
Postat av: L.k

Hej va roligt att du gillade det. Man kan säga att det är massa knutar som man gör växelvis åt ena och sen åt andra hållet, men jag kan göra en video eller bildspel får att visa hur man gör och lägga upp här så håll utkik!



2012-06-21 @ 08:35:31
URL: http://lkdesign.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej! Kan du inte visa Hur man GÖR det som du gör. Det blir sååå snyggt. Snälla kan du visa hur man gör ett sånt armband, det är så coolt. Kram! <3

2012-06-21 @ 09:42:48
URL: http://tufwa.devote.se
Postat av: L.K

Tack så mycket ! Ja jag lovar att visa hur man gör ett ett sånt här armband, antingen ett videoklipp eller bilder vi får se :)

2012-06-22 @ 13:39:45
URL: http://lkdesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0