Nu händer det!

Hej!
 
Kors i taket kan man säga. Det har varit väldigt öde här i 1,5 år kan man säga men bloggen är inte bortglömd jag har gått in och kollat ibland. Jag har sytt massor men inte tagit tiden att lägga ut här.
 
Jag har semester och njuter för fullt 😎
Förra veckan var jag bortrest så nu är jag otroligt nöjd med att bara vara hemma och gå och plocka och fixa med saker som inte blivit gjorda innan.
 
Nu har jag precis lagat ett par jeans där tyget gått sönder på insidan av bakfickan fråga mig inte hur jag lyckats 😅 Byxorna var för övrigt ganska oslitna och otroligt sköna så det kändes verkligen bäst och laga istället för och slänga.
 
Jag fick rådet av min mor och stryka på fliselin (tyg med klister på ena sidan) över hålet och sen sy över för och fixera fliselinet. Jag var rädd för att det skulle bli fult och och göra att jag inte skulle vilja använda dem, tills jag kom på att jag har massa fina mönstersömmar på min symaskin anno 1970-ish. 
 
Jag har skrivit om min symaskin tidigare här: http://lkdesign.blogg.se/2015/may/min-symaskin.html
 
I och med att maskinen är så gammal var jag rädd att mönsterratten i maskinen skulle sitta fast eller att den skulle gå sönder när jag tog ur den men det gick bra. Resultatet blev bra både slitstarkt och snyggt eller vad tycks?
 
och till sist en bild på insidan:
/LK

RSS 2.0