Håltimma!

Hej :)
 
Känner mig duktig som börjat uppdatera så ofta nu :)
 
Dagen består av 2 lektioner och en håltimma därimellan :) just nu sitter jag och letar recept och bara tar det lugnt! 
 
Sitter och nördar massa musik också ;)
 
Ikväll är det sveriges mästerkock igen och jag kommer sitta bänkad :D jag har 2 favoriter, en tjej och en kille. Jag har gillat de båda tidigare vinnarna också så jag ser framemot finalen :)
 
Nu ska jag ta och logga ut :) 
 
Ha de gött!
/ L.K

Nämen titta!

Nu är jag igång igen :)
 
Har typ studiepass hela dagen så då har jag tid att skriva lite här :)
 
Träningen igår gick bra. På ispasset var det skit trångt och jag var typ nära att krocka 3-4 gånger när jag körde mitt program, så de gick sådär. På markträningen gick de däremot bättre men jag kände att det var ett tag sen jag var med på markträningen, har tappat konditionen och fick nästan håll. 
 
Sen var jag och köpte en dammsugare oxå :) haha de va så kul igår när jag skrev till en kompis men jag råka stava fel så det blev damsugare vilket jag inte märkte förän hon fick väldigt roligt åt mig xD.
 
Idag kommer jag hem betydligt tidigare så vi får la se vad jag ska hitta på... har faktiskt några smyckesdelar som ska bli örhängen, en ring och ett armband. Jag har gjort ett halsband i samma material fast de kommer inte matcha varandra. kan lägg upp bilden på halsbandet föresten ;) hittade lite fler smycken som jag inte visat oxå så de kommer oxå :)
 
halsbandet :D
halsband med klocka
skridskoörhängen  :D
 
/ L.K
 
 
 
 
 

jaha

tiden går fort när man har roligt eller? de har det nog bevisligen gjort, kommer inte ihåg när det blev ett inlägg senast? var det vid jul kanske....

nu fick jag lite tid över och lite inspiration att skriva så ja nu kanske jag ska börja skriva något intressantare än en massa bortförklarin gar :)

vi har fått fiber hemma nu så vi har snabbt trådlöst internet i hela huset nu och massa fler tvkanaler :D:D:D

sen har jag tävlat för första gången också, det gick bra men vi var bara 2 i min grupp och den andra hade svårare :) i helgen är det dax igen, denna gången i tibro :) e ska bli kul :D:D:D

de går framåt i skolan oxå, inte så mkt att göra just nu, men jag vågar knappt säga det tror de blir en ny uppgift imorgon :)

senare idag väntar konståkningsträning, både is och mark :).

Ni får ha de så gött, så får vi se när det kommer något nytt inlägg ;)
/ L.K

RSS 2.0