Förändringen fortsätter i mitt rum....

Hej!
Just nu är jag riktogt uppe i det här med att sy. Det går ju i perioder om jag syr eller gör smycken eller något annat. Efter att jag och mamma sytt allt till sovrummet fortsatte vi med mitt rum. Det är inte klart än, mer än gardiner. 
 
Här kommer bilderna:
Före:
 
Efter:
 
De nya gardinera består av två tyger: ett ljust genomsläppligt tyg med träd i 2 nyaser som motiv. Det andra tyget är ett turkost linnétyg. Det häftiga är att beroende på hur ljust det är för gardinerna olika färg och fungerar (tack vare de 2 tygen) som mörkläggningsgardiner.
 
/L.K
 

Nu är sovrummet färdigt!

Hej!
 
Tänker att jag börjar med bilder direkt:
 
Gardinerna före:
 
Gardinerna efter:
 
Lampskärm före:
 
Lampskärm efter:
 
/L.K
 
 
 
 

Gammal pall blir ny!

Hej!
 
Just nu har jag och mamma ett pågående projekt att piffa upp sovrummet. Förra hösten gjorde vi om vardagsrummet och då sydde vi nya gardiner (4 längder) och 6 st nya kuddfodral.
 
Tanken med sovrummet är att vi ska sy nya gardiner, sy en ny lanpskärm, klä om en pall och slipa ner och tapetsera en gammal gaderob.
 
Nu är alltså pallen klar och bilder kommer här :
 
Förebild! 
Efter bild!
/L.K

Nu är tröjan färdig!

Hej igen!
 
Som rubriken beskriver är tröjan färdig, sydde klart den i fredags.
 
Tröjan är sydd trikå tyg och är klippt i två stycken en framsida och en baksida. Enligt min mamma var detta ett typiskt sätt att sy tröjor på 80-talet. Jag som älskar 80-talet tycker speciellt mycket om sådannahär tröjor. 
 
Bilder kommer här:
 
/L.K

RSS 2.0