Blodad tand...

Eftersom det funka att publicera ett inlägg med bild nyss så kmr det ett sådant inlägg till :)

Detta inlägg ska handla om leggins, närmare bestämt konståknings leggins. Jag fick klubbkläderna förra veckan och de var först då som jag kunde sy ett par själv. Hade ju inget legginsmönster!!! Nu tog jag de nya legginsen och vände uteochin och klippte ut tyg efter dem :)

Dessa klippte jag till och sydde i fredags och i lördags sydde jag fast turkost samhetsband med paljetter på. De blev mina initialer LK. Bild kommer här --->

/L.K


Nu så!

Nu sitter jag på tåget mot skolan :) idag har vi kök hela dagen och vi ska laga julmat.

Vill bara spola fram tiden en aning så att det är typ tisdag kväll/onsdag morgon. Är mkt skönare att åka bil förutom att man då måste försöka hålla sig vaken ;)

Har bara 2 lektioner på onsdagar och på de båda handlar de bara om att lyssna så de e soft och sen har jag koreografi och då blir mitt program klart :D:D:D

Lite glädjeyra kort sagt!

Men innan de väntar 8 timmars slit, fast det är ju kul oxå!:)

Nu tänkte jag försöka läggs upp en bild om de går...
/L.K


Pressad av tid!

Hej på er!
Rena turen att det blir ett inlägg nu ska ni veta. Tåget/korthuset klarar inte av lite regn och blåst och är skit mkt försenat så nu sitter jag på bussen istället. Skulle egentligen åkt bil idag men gjorde inte de för att vi skulle ha champagneprovning idag, vill inte riskera att åka fast för rattfylla. Men lärarn ställde in det så nu kunde jag vart hemma istället!

Slutklagat! Jag tror ni är glada iaf?! Väntade ni på inlägg från mig eller är det bara jag som läser detta :$

Som rubriken beskriver har jag inte riktigt tid med detta, denna och förra veckan är uppbyggd på minuter och vad som är ytterst möjligt att hinna!:)

Bl.a. Har jag koreografi på onsdag vilket innebär att min enda "komma-hem-tidigt-dag" förutom fredag är uppbokad och betyder att jag kmr hem tidigast kl:18. Hade detta vart en vanlig måndag hade jag vid denna tiden hunnit komma hem, pratat med katten, bärt in alla grejer och satt mig för att softa resten av kvällen. Nu är det där stadiet framskjutet nästan en timme!!!

På en timme hinner jag nämligen sy ett par leggins eller åka till skolan 2 gånger eller äta 12 gånger!!!

Jag har märkt att jag hela tiden ligger på gränsen till att ha för mkt att göra och det är bara en tidsfråga innan jag blir förkyld. Har i 3 veckor sköljt bort både feber och halsont med apelsinjuice och Alvedon ;)

För att återgå till de jag försökte med förut; sluta klaga så har dagen vart bra och jag vill tacka alla fantastiska människor runt mig som gör att min tidtabell följs och hjälper mig på traven när det är påväg utför...

Ha de gött alla läsare! Ni gör att min kreativitet tvingas prestera ;)
/L.K


Tur

Hej igen, vet att det var ett tag sen sist. Det har hänt en hel del sen sist oxå och denna veckan är schemat fullspäckat, på gott och ont....

Just nu sitter jag på tåget till skolan och de känns rätt gött, har åkt bil de senaste 5 dagarna till stan. Resten av veckan blir de likadant så mitt behov av att kära bil är rätt mättat just nu.

Gardinerna jag pratade om i förra inlägget är klara och även kuddarna. Både jag mamma, pappa och katten stortrivs i vårt nya vardagsrum.

Konståkningsträningarna har oxå gått bra och i söndags klarade jag trehopp-öggel 2 gånger och ytterligare 3 gånger igår :D

Känner att jag börjar bli lite mer vältränad nu, hade ganska jobbig markträning igår men ändå har jag inte någon träningsvärk, eller så har jag inte märkt av den än med tanke på att jag typ sitter ner :)

Har några bilder jag skulle kunna lägga upp, men de får jag nog ta via datorn istället någon gång.

Ha en bra dag :)
/L.K


fredag!

jahaja då var de redan fredag ( igen) men jag har massor att se framemot :D!!!
 
idag efter skolan åkte vi och köpte tyger och lite annat som vi ska ha i vårt "nya" vardagsrum, ska bli linne gardiner i brunt och beigea gardiner med fåglar på. De bruna gardinerna har vi sytt klart och sen har vi även klippt till tyg till 6 kuddar.
 
Så vi har sytt i ca 5 timmar :D. Imorgon blir de shopingtur med inriktning på balklänning ;D.På söndag är det som bekant konståkningsträning och sen är helgen över igen.
 
Veckan som sen kommer innehåller mest kök, så de innebär att de inte är så många/inga läxor!
 
Hoppas ni får en bra helg och ni kan väll va snälla och hålla tummarna för mig me!
 
/ L.K
Bild tagen av mig, redigerad i Instagram, jag heter lkaarlssons där :D

tiden går fort när man har roligt!

Hej på er igen!
 
Blev påmind av min kompis att jag inte uppdaterat bloggen på över 2 veckor, har hänt en hel del på den tiden och de har varit mycket i skolan också. 
 
Som jag skrev senast var det mycket att göra v.43 men sen hade jag ju lov. På lovet jobba jag en del med projektarbetet och på torsdagen var dagen jag längtat till sen jag började med konståkningen, de var test och jag skulle testa fri grund.
 
För att börja med att jag var nära på glömma skridskorna, åkte jag sen hem och hämtade min kompis innan vi drog vidare till ishallen i mariestad. Hade aldrig vart där förut och hittar knappt i mariestad men vi kom rätt och hann kolla på några från vår klubb som testade basic grund och 1.
 
Klockan 12:50 skulle jag på isen och värma upp, och de var uppvärmningen som gjorde mig lugn, för de hela hängde på hur piruetten var just den dagen för resten var jag rätt säker på. ALLA piruetter jag gjorde på uppvärmningen var perfekta och de var även den jag visade upp för dommarna så när de säger att jag hade klarat de gjorde jag världens segergest och var smått hyper hela dagen. Det är lixom inte varje dag man blir TÄVLINGSÅKARE!!!! :D:D:D. 
 
Sen hade vi som vanligt träning och jag tror aldrig jag vart så orädd som jag var då, (rammlade 1 gång när jag saxade) men jag klarade även öggel 8 gånger den träningen och bör tilläggas är att jag bara klarat de en gång förut denna säsongen. Jag har vart rädd att rammla och därför inte vart tillräckligt bestämt att nu jävlar ska jag landa på en fot. Sen denna träningen har jag klarat öggel ungefär 2/3 av alla hopp så de har släppt. 
 
Piruetterna är fortfarande sådär så jag och tränarna har en teori att jag bara klarar de under press, var till och med så att tränarn sa: var de inte du som klarat testet?! xD så illa var de då, men på söndagar går de alltid lite sådär.
 
Noga pratat om de, har även hunnit med att köpa lite smyckesdelar (passade på att köpa lite när jag var i mariestad). Blev lite olika grejer och någon dag senare gjorde jag ett nytt armband.
 
Lovet gick som vanligt fort men jag har hunnit chilla lite också, gillar skolan oxå så de känndes gött i måndags att vara tillbaka. Denna veckan har varit/är väldigt soft.
 
Måndag var en vanlig dag och vi hade även vinprovning i skolan, så det blev att åka tåg ist för bil. Tisdag var de kök och sen projektmöte. Igår 2 lektioner och i mitten en håltimma på drygt 2 timmar. På håltimman satt vi allihopa och kollade på balklänningar på internet. Jag har hittat 2 som jag skulle kunna tänka mig, men innan jag beställer därifrån ska jag kolla i de klänningsafäärerna som finns i närheten. Ska åka till en sen innan jag ska träna och sen ska jag och mamma åka runt lite på lördag. 
 
Sen ska vi bara beställa tårta och mat, boka nagelfixning och skicka ut inbjudningar :D, går så himla fort nu var inte längesen vi började skolan ju!. 
 
Iaf någon undrar varför jag har tid att skriva så långt inlägg idag så beror de på att jag är ledig idag :D. Skulle haft 2 lektioner idag men den ena blev inställd och den andra fick vi jobba vart vi ville, och jag är klar :D.
 
Tanken när jag startade datorn var att jobba lite men å andra sidan ska de inte va inne än på länge så då har jag bestämmt att jag kan få vara ledig ;D.
 
För att krydda detta inlägg lite till kommer nu några eller massor med bilder, vi får se vad jag hittar i mina gömmor...
 
Armband med smileyspärlor och vaxad bomullstråd i tekniken makramé :)
/ L.K

RSS 2.0