Nya produkter och marknadsföring!

Hallå!
Nu har det lugnat ner sig lite!
 
Har vart mycket i skolan de senaste veckorna men nu är den kursen avslutad och vi har börjat med något mycket roligare, marknadsföring (typ det jag håller på med nu).
 
Trots stressen i skolan har jag hunnit med att träna ( tävlingssäsongen är i full gång nu så då är det extra viktigt att träna), men framförallt har jag sytt en mössa och dekorerat 2 mössor samt kommit två nya cupecakeidéer, samt just nu håller jag på och syr en tröja och börjat sticka igen. Dennna gången en halsduk till min mamma.
 
Dags för bilder?! Javisst!
 
Mössan jag sydde:
Den är sydd i fodrad lycra (thermo lycra), vilket innebär att den är väldigt varm och vattenavstötande. Det är samma material som i mina konståkningsleggins, perfekt att ta vara på en restbit.
En svart mössa utan någonting på är rätt tråkigt så vad passar då bättre än ett moln och en regndroppe. Satt och exprimentera med dessa små "kristaller" i olika format och tillslut kom min mamma med denna idé.
 
Mammas mössa:
Det var denna mössa jag hade som mönster, som "tack" sydde jag på ett hjärta!
 
Cupecakes:
Det är nämligen såhär att jag har uppvisning på söndag och då ska respektive åkares förälder ska sälja fika. Visst kan man sälja halvtråkiga torra kanelbullar, men även baka egna (förhoppningsvis) jätte goda cupecakes.
Sen är det ju hur kul som helst att exprimentera med olika recept. Det resultera i två recept:
 
Pepparkaks cupecakes med philadephiaost:
 
 
 
"Rocky road" cupecakes:
Rocky road är ju egentligen med jornötter, som jag inte tål så därför använde jag en slags snacks som är salta majssnacks med chokladöverdrag.
Botten är kladdkakesmet och frostingen består av marabouphiladelpia. Dekorationen är klassiskt, minimarshmallows och i detta fallet majssnacksen.
 
Det var allt för idag, återkommer när tröjan och halsduken är klar ;)
/ L.K
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0